BaniiNostri.ro Scrie pentru noi

Scrie pentru noi

Autor: BaniiNostri.ro

scrie pentru noi

Prin aceasta initiativa venim in intampinarea bloggerilor si pasionatilor de scris, pentru a contribui la dezvoltarea site-ului Banii Nostri, prin continut de calitate

Puteti sa trimiteti spre examinare un articol original (care nu a fost publicat anterior in alta parte, inclusiv pe site-ul dvs.), cu continut bazat pe experientele dvs. personale si/sau expertiza profesionala si il vom revizui pentru o potentiala publicare pe site-ul nostru.

Inainte de a trimite articole, va rugam:

 • Cititi cu atentie instructiunile de scriere ale articolelor, de mai jos. Articolele prezentate trebuie sa indeplineasca toate cerintele pentru a fi luate in considerare.
 • Urmati pasii furnizati in partea de jos a acestei pagini.

[IMPORTANT – PENTRU COMPANII]: Retineti – nu publicam articole pentru companii / marci sau agentii de publicitate. Nu publicam articole platite sau sponsorizate. Nu trimitem link catre alte site-uri cu scop comercial, decat in conditiile prezentate mai jos

De ce sa scrii pentru Banii Nostri?

Scriind pentru noi veti putea sa:

 • Sprijiniti schimbarea pozitiva.
 • Va conectati cu publicul dumneavoastra tinta.
 • Sa va impartasiti ideile si mesajele.
 • Sa va impartasiti biografia, in subsolul articolului dvs. Cine sunteti si ce faceti, inclusiv o fotografie a dvs., un link catre site-ul dvs. si linkuri catre conturile dvs. sociale.

Suntem pe aceiasi lungime de unda?

La Banii Nostri avem o misiune, care ne ghideaza actiunile noastre

In cazul in care impartasim aceiasi misiune si suntem ghidati de aceleasi valori, asteptam cu nerabdare articolele dumneavoastra

Ce fel de articole ne plac?

Comunitatea noastra iubeste sa primeasca o inspiratie autentica pentru o viata mai buna si o lume mai buna.

Sunteti binevenit sa trimiteti articole din domeniul dvs. de expertiza care se refera la categoriile de baza de mai jos. Daca articolul dvs. nu se incadreaza in mod natural in niciuna dintre aceste categorii, site-ul si comunitatea noastra ar putea sa nu fie cea mai buna platforma si public pentru mesajul dvs.

 • Financiar
 • Afaceri
 • Imobiliare
 • It&C
 • Auto
 • Cariera
 • Social
 • Lifestyle

Alegeti propriul subiect al articolului! Sunteti cel mai bine indereptatit pentru a alege tema pe baza propriilor pasiuni, experiente si experiente profesionale. Nu vom raspunde la solicitarile de e-mail prin care ni se cere sa alegem subiecte sau sa pre-calificam ideile de articole.

Ghid de scriere articole

Mai jos sunt cateva instructiuni, un fel de „Da si Nu” privind redactarea articolelor scrise pentru noi. Verificati-le inainte de a trimite un articol.

DA…

Trimiteti texte originale: Articolele de pe BaniiNostri.ro sunt unice si originale. Postarile nu trebuie sa fi fost publicate sau trimise altundeva,fie online sau offline (inclusive blogul personal) si nu vor fi sa fie utilizate in viitor pentru distribuirea pe alte site-uri (inlusiv blogul personal).

Ascultati inspiratia si pasiunea: Impartasim o gama larga de subiecte si avem un numar mare de materiale disponibile comunitatii noastre. Puteti adauga valoare acestei colectii existente prin aducerea propriei voci si viziuni unice, infuzate de pasiunea si personalitatea voastra. Va rugam sa scrieti din inima, pe baza experientei personale si / sau a experientei profesionale, ca si cum ati scrie sau ati vorbi cu un prieten apropiat. Oamenii vor simti ca citesc ceva scris de o persoana reala, cu o experienta reala in viata si o inima autentica.

Alegeti un titlu grozav: Oamenii au la dispozitie o selectie imensa de articole in mediul online. Aleg rapid (cateva secunde) ce articol sa citeasca, iar titlul articolului tau ai va ajuta ce sa aleaga. Când alegeti un titlu, gânditi-va la cititor si la ceea ce cauta sa invete, sa descopere sau sa realizeze. Ce problema incearca sa resolve. Alege un titlu in concordanta cu cititorul tau.

Scrieti un text initial captivant: Un cititor va fi captivat sau nu, din primele câteva propozitii ale unui articol. Asigurati-va ca paragraful dvs. de inceput este concis, spune cititorului exact ceea ce urmeaza sa experimenteze si sa citeasca mai departe.

Scuccint si logic: In corpul articolului…

 • Numar de cuvinte – Primim articole de cel putin 600 de cuvinte. Cu cat mai multe cu atat mai bine.
 • Subtitluri – Va rugam sa va impartiti continutul in rubrici relevante pentru a facilita cititorilor sa urmeze fluxul logic de idei.
 • Paragrafe scurte – Pentru ca cititori sa parcurga cu usurinta articolul dumneavoastra, pastrati paragrafe scurte si sccinte (2-3 propozitii fiecare).

Call to Action: Toate articolele ar trebui sa includa una din …

 • Una sau mai multe intrebari pentru a determina cititorul sa examineze subiectul in legatura cu situatia proprie
 • Unul sau mai multe sfaturi practice care pot fi citite cu usurinta si aplicatie in viata realr.

Citate celebre: Va recomandam sa includeti unul sau mai multe citate celebre in articolul dvs. care se aiba legatura cu subiect sit ema articolului

Citeaza sursa de inspiratie: Daca articolul dvs. se refera la date, fapte, statistici sau studii de cercetare, asigurati-va ca includeti un link catre sursa (verificata si credibila). Va rugam sa nu includeti linkuri catre site-ul dvs. in interiorul corpului articolului – link-ul site-ului dvs. va fi afisat in bio-ul autorului, in subsolul articolului.

Verifica inainte de trimitere: Va rugam sa faceti propriile verificari ale calitatii articolului inainte de trimitere (ortografia si gramatica sunt a must).

Multumim ca scrieti pentru noi!

NU…

Va rugam sa …

Nu trimiteti articole care au fost sau vor fi publicate in alta parte: Acceptam numai continut original, care nu a fost publicat anterior. Daca un articol este acceptat pentru publicare pe BaniiNostri.ro, articolul respectiv nu trebuie republicat / reprodus niciodata in alta parte fara mentiunea (likul) de pe BaniiNostri.ro.

Nu trimiteti articole vagi: Misiunea noastra este sa oferim publicului continut de inalta calitate, care are o substanta reala bazata pe experienta personala si / sau pe experienta profesionala a autorului.

Nu trimiteti articole pentru SEO sau promotionale: Nu putem accepta articole care sunt concepute pentru a stimula campanii SEO, pentru promovare personala, sau pentru promovarea orcarui alt produs sau servicu. Asadar, va rugam sa pastrati promovarea pentru campul de bio din subsolul articolului.

Nu trimiteti articole care nu se aliniaza la filosofia noastra: Nu trimiteti articole sau referinte bio care promoveaza o afacere, serviciu sau produs care nu este aliniat autentic la misiunea si valorile BaniiNostri.ro (adult, casino, etc)

Daca articolul dvs. este acceptat si publicat

 💜 Noi suntem de acord sa:

 • Sa-ti sprijinim munca prin distribuirea articolului pe canale de social media.
 • Iti vom promova articolul in comunitatea noastra, pe mail, in cadrul celor mai populare articole scise pentru noi

💜 Dvs sunteti de acord sa:

 • Distribuiti articolul pe canalele dvs de social media
 • Raspundeti la comentariile pe care articolul dvs le poate primi, in mai putin de 2 zile de la venirea comentariului.

Cum sa trimiteti articole catre noi:

Pe email, la adresa baniinostriro@gmail.com sau contact@baniinostri.ro

In corpul emailului (nu ca atasament) in ordinea de mai jos:

 1. Titlul articolului
 2. Textul articolului
 3. Biografia autorului (100 de cuvinte) + foto (optional)
 4. Link catre site-ul/blogul tau
 5. Link catre profilele sociale

Multumim ca scrieti pentru noi!