Scrie pentru noi

AcasăIT&CYahoo Mail – recuperare parola in trei pasi simpli

Yahoo Mail – recuperare parola in trei pasi simpli

Ultimele articole

Hidrofoare vs. pompe de apă: avantaje și dezavantaje

Indiferent dacă locuiești la țară sau ai o casă de vacanță, ai nevoie de...

Reparații comune la mașinile rulate: la ce să te aștepți dacă faci o astfel de achiziție?

Dacă te gândești să îți achiziționezi o mașină rulată, probabil te întrebi ce reparații...

RECUPERARE PAROLA YAHOO MAIL

Yahoo Mail este o pagina de e-mail lansata in urma cu douazeci si unu de ani, in 1997, care s-a dovedit a fi interesanta la momentul aparitiei pentru milioane de useri de pretutindeni, care si-au facut conturi, pentru a beneficia de serviciile de mesagerie atractive oferite acolo.

Desi relativ sigura, aceasta pagina de e-mailuri are nevoie de a fi utilizata cu atentie, deoarece altfel pot interveni probleme, la fel cum se intampla si pe Gmail.

Mai precis, pot aparea situatii in care va treziti ca vi s-a blocat accesul la contul de e-mail de pe Yahoo.

Tocmai pentru ca Yahoo Mail are o multime de utilizatori este o comoara pentru hackeri, care au incercat, incearca si vor incerca sa sparga anumite conturi de mesagerie pentru a fura informatii, ori pur si simplu pentru a se distra. Scandaluri au fost multe in decursul anilor, precum stiti probabil.

Si nu doar ca sparg parole, dar si blocheaza conturile in cauza, interzicandu-le accesul de drept adevaratilor proprietari la acestea.

Utilizatorii care vor sa isi recupereze  parola pentru contul pe Yahoo Mail, au motive multiple, nu doar un atac din partea unei persoane rauvoitoare.

Exista si situatii cand un proprietar de mesagerie Yahoo pur si simplu vrea sa faca anumite modificari privind datele de acces, dupa ce reuseste ca sa isi redeschida contul infiintat cu ceva timp in urma, cont care in prezent este blocat.

Cand se vrea Recuperarea Parolei pe Yahoo Mail de catre un utilizator?

1. daca acel cont de mesagerie a fost spart de hackeri;

2. daca se vrea ca sa se schimbe parola;

3. daca pur si simplu userul nu isi mai aminteste parola contului, pentru ca nu l-a mai folosit demult, trecand pe Gmail;

4. constata brusc faptul ca nu mai are permisiunea din partea administratorilor Yahoo de a-si accesa contul.

Recuperare Parola Yahoo Mail: Exista trei modalitati de recuperare parola Yahoo Mail, daca parola nu mai merge sau a fost uitata:

1. Prin folosirea adresei de e-mail de conectare si a numarului de telefon.

2. Prin folosirea numarului de telefon declarat pentru recuperare.

3. Prin folosirea adresei de e-mail de recuperare.

Daca se constata ca un hacker sta la baza blocarii contului, accesati link-ul  https://edit.yahoo.com/forgotroot/ si  introduceti ID-ul dvs. Yahoo.

Administratorii de la Yahoo vor incerca sa va ajute pentru a va recupera contul.

Asta daca intr-adevar aveti mail-uri importante pe Yahoo, adrese de posta electronica ale unor persoane care va sunt necesare cu adevarat, altfel, poate ca e mai bine ca sa va faceti un nou cont de mesagerie, decat sa incercati revitalizarea unui cont de mesagerie care a fost compromis in trecut. O sa va fie o buna invatatura de minte pentru ca pe viitor sa pastrati intotdeauna corect informatiile dvs. de securitate (respectiv adresa de e-mail alternativa, intrebarile secrete si raspunsurile la ele etc.) actualizate.

Notati pe viitor informatiile dvs. de cont pe o agenda fizica (stiti vorba aceea cu „scripta manent”) pentru a va asigura ca nu le veti pierde asa de repede cum s-ar putea intampla daca le-ati pune pe un device electronic (laptop, tableta, agenda electronica speciala etc.).

Pentru recuperarea unui cont pe Yahoo Mail e nevoie de o adresa de e-mail alternativa activa (care sa nu fie la randul ei blocata!!!), dar si de un numar de telefon la fel de activ ( adica nu un numar de cartela telefonica care a expirat deja, un numar de telefon schimbat deoarece v-ati pierdut telefonul sau chiar vi-a fost furat!!!).

Totusi, ca sa vi se blocheze contul pe Yahoo Mail nici macar nu trebuie sa fie vorba musai de vreun atac pirateresc. Puteti sa actionati si personal involuntar blocandu-l. Cum se intampla asta?

Pur si simplu daca introduceti gresit parola de mai multe ori, contul dvs. risca sa fie blocat timp de cel putin 12 ore. De-abia mai apoi veti putea ca sa va conectati la cont introducand cu mare atentie parola corecta (daca vi-o mai amintiti cumva!). Daca nu, decat sa faceti incercari aiuristice care sa conduca la o noua blocare, mai bine dati click pe optiunea care va ajuta sa va recuperati contul daca sunteti asa de uituc incat ati uitat parola ori nu ati notat-o dupa cum am precizat mai sus.

Daca insa deja ati facut asta si ati accesat Password Helper pentru a va recupera parola, dar metoda nu functioneaza, singura solutie care va ramane este sa contactati asistenta Yahoo pentru a obtine ajutor imediat, daca nu vreti sa mergeti la o clarvazatoare. Lucru de care trebuie sa va feriti, deoarece, chiar daca are un har deosebit si vi-o gaseste, tot nu e bine, pentru ca, regula de baza in materie de conturi de mesagerie electronica este: nu dati nimanui acces la casuta  de e-mail!

Cel mai bine intelegeti cum se desfasoara un proces de recuperare a parolei  de Yahoo Mail urmarind un tutorial special pe net. Sunt o multime, deci veti gasi usor chiar si in limba romana.

In linii generale, pasii sunt urmatorii de recuperare a parolei pe Yahoo Mail:

1. Accesati Yahoo Mail – autentificare.

2. Apasati pe linkul: „Am uitat parola”.

3. Urmati pasii indicati pe paginile ce urmeaza in continuarea pasului 2.

4. Daca aveti ghinion si nu puteti trece prin pasii urmatori, si nu puteti depasi nici etapa cu  intrebarile/raspunsurile secrete, lucrurile inseamna ca sunt deja extrem de grave.

Puteti lua legatura cu administratorii Yahoo, dar e foarte posibil ca nici ei sa nu va poata ajuta daca nu ati pus o adresa de email de rezerva si/sau un numar de telefon activ. Unii, pe vremuri, nici macar datele personale nu si le-au dat intentionat in mod corect (nume, data nasterii) la infiintarea respectivului cont de mesagerie deci, despre ce vorbim? Despre un cont anonim care va fi pierdut definitiv in cele mai multe dintre cazuri!

Oricum, daca nu ati mai utilizat de extrem de multa vreme contul de mail de pe Yahoo (de ani!) exista mari sanse ca el sa fi fost deja dezactivat din motive de inutilizare, deci nu mai are rost ca sa va mai bateti capul cu o eventuala reactivare a lui.

In schimb, puteti face altceva util pentru dvs.

Daca utilizati un cont sau mai multe de mesagerie electronica oferite pe alte platforme (de regula, un cont Gmail), iar la constituire ati pus drept adresa de recuperare a parolei taman o adresa electronica de pe Yahoo actualmente dezactivat sau pe care nu mai puteti intra din diverse motive, schimbati-l cat de curand cu o adresa de e-mail valabila. Altfel, s-ar putea ca sa aveti probleme mult mai mari decat cele referitoare la o veche adresa de posta electronica creata prin 2005, 2006, sa zicem, de care ati si uitat deja.

RECUPERARE PAROLA YAHOO MAIL – SUCCES!

Articol integral – https://charmy.ro/2018/08/31/recuperare-parola-yahoo-mail/

Ultimele articole

Hidrofoare vs. pompe de apă: avantaje și dezavantaje

Indiferent dacă locuiești la țară sau ai o casă de vacanță, ai nevoie de...

Reparații comune la mașinile rulate: la ce să te aștepți dacă faci o astfel de achiziție?

Dacă te gândești să îți achiziționezi o mașină rulată, probabil te întrebi ce reparații...

Descopera puterea aminoacizilor: Secretul performantei si recuperarii in sala de fitness

Intr-o lume in care fitness-ul si sanatatea sunt prioritati pentru multi, cunoasterea despre suplimentele...

Standardele de curățenie pentru un centru Spa: ce trebuie să știi? 

Tratamentele oferite de centrele Spa, cum ar fi masajele și băile calde, ajută la...

Mai multe articole similare

Hidrofoare vs. pompe de apă: avantaje și dezavantaje

Indiferent dacă locuiești la țară sau ai o casă de vacanță, ai nevoie de...

Reparații comune la mașinile rulate: la ce să te aștepți dacă faci o astfel de achiziție?

Dacă te gândești să îți achiziționezi o mașină rulată, probabil te întrebi ce reparații...

Descopera puterea aminoacizilor: Secretul performantei si recuperarii in sala de fitness

Intr-o lume in care fitness-ul si sanatatea sunt prioritati pentru multi, cunoasterea despre suplimentele...