Scrie pentru noi

AcasăAfaceriDotările din metal inoxidabil, cele mai bune

Dotările din metal inoxidabil, cele mai bune

Ultimele articole

Creșterea eficienței producției în Industria 4.0: Cum poți trece la nivelul următor

Industria 4.0 a transformat modul în care companiile produc, monitorizează și optimizează procesele. Digitalizarea...

Când să apelezi la servicii de curățenie externe?

Curățenia este o activitate esențială în viața de zi cu zi, indiferent că vorbim...

Vrei să îți amenajezi bucătăria profesională în 2020? Atunci optează pentru mobilier din oțel inoxidabil, deoarece atunci când acesta vine în contact cu alimentele, nu le contaminează. Chiar așa! Oțelul inoxidabil se potrivește perfect cu standardele de igienă cerute de legislația în vigoare.

Nici măcar un dulap inox nu face excepție de la această regulă și o să simplifice mult depozitarea obiectelor din bucătărie.

Alege dulapuri metalice din inox pentru orice unitate HoReCa

Folosirea oțelului inoxidabil este ideală, atunci când e vorba despre o afacere HoReCa, deoarece nu toți bucătarii au timp să efectueze o curățare minuțioasă a mobilierului. Ce poate să fie mai ușor de igienizat, decât o piesă de mobilier, inclusiv un dulap realizat din oțel inoxidabil?

Găsiți asemenea dulapuri din inox la TC Romania Crown Cool.

Principala funcție pe care un dulap din oțel inoxidabil o are într-o bucătărie profesională este faptul că în interiorul lui se pot stoca diverse echipamente de lucru.

Acolo se pot pune aparatele de pregătit sandvișuri, fierbătoarele, mixerele, feliatoarele electrice, vesela și tacâmurile de diferite tipuri.

De regulă, dulapurile profesionale pe care le găsim într-o bucătărie au uși glisante care protejează vasele.

De ce sunt mai bune ușile culisante? Pur și simplu pentru că sunt mult mai practice decât ușile care se deschid spre dreapta sau spre stânga. Se elimină astfel lovirile accidentale ale unor angajați din bucătărie, atunci când le deschid. Acest mecanism a fost gândit și pentru a maximiza spațiul dintr-o bucătărie profesională.

Cele mai multe dintre aceste dulapuri metalice au picioare reglabile, așa încât se pot poziționa la înălțimea corectă, fapt ce mai are un avantaj important: se poate curăța sub ele fără dificultate.

Extrem de utile, acest tip de dulapuri din oțel inoxidabil sunt și foarte versatile. Ele se pot folosi atât pentru a depozita acolo blenderul, grill-ul, tăietorul de legume, feliatorul (mai rar utilizate), fără teama de a se deteriora, cât și vasele utilizate la fierbere.

Dulapuri metalice HoReCa fixe sau mobile?

Există dulapuri din oțel inoxidabil simplu de montat la sau pe perete.

Dulapul simplu are două forme: există atât categoria de dulapuri care se așează direct pe podea, cât și dulapuri suspendate, care sunt fixate pe perete.

Înăuntru se poate stoca absolut orice. Deschise sau închise, își pot găsi locul și în bucătăriile în care nu e prea mult spațiu. Mici și practice, ele sunt extrem de importante, putând fi așezate inclusiv sub blaturile de lucru sau pot avea ele însele și funcția de blat la suprafața superioară exterioară.

Ele sunt esențiale pentru păstrarea vaselor departe de praf sau de grăsimea provenită din gătit, sunt excelente din punctul de vedere al securității, cu atât mai mult cu cât, fiind glisante, nu există riscul pentru personalul angajat de a se accidenta de un colț al unei uși de dulap care nu este închisă cum trebuie.

Mai nou, există și dulapuri inox care sunt dotate cu materiale izolatoare fonice, perfecte pentru a limita zgomotul determinat de impactul oalelor cu oțelul inoxidabil.

Planificarea corectă cu percepția reală a spațiului disponibil face procesul de dotare a unei bucătării profesionale să fie mai puțin stresant.

Este extrem de important pentru aceia care nu doresc să aibă probleme viitoare și care să fie nevoiți să facă schimbări complexe și costisitoare, în timp ce afacerea lor nu se poate opri.

Cel mai bine este să se apeleze la profesioniști, ingineri și arhitecți competenți, care au experiență în proiectarea bucătăriilor profesionale și care să aibă timp suficient pentru această activitate laborioasă, deoarece planificarea unui astfel de loc necesită timp, dedicare și chiar un anumit buget. Funcția unei bucătării HoReCa este de a pregăti mâncarea dinamic, igienic, calitativ și în condiții maxime de productivitate.

Se consideră că bucătăria este principala secțiune dintr-o unitate HoReCa, nu sala de mese, așa cum unii încă mai cred.

Ea este inima unui restaurant și nu se poate opri nici o secundă, de aceea trebuie să fie tratată cu maximă atenție. În bucătărie trebuie să analizați detaliat modul în care echipamentele vor fi aranjate pentru optimizarea proceselor de producție, care sunt cele mai bune locuri în care diversele ustensile și utilaje vor fi poziționate, deoarece fiecare detaliu va reflecta eficiența serviciului de alimentație publică pe care îl veți furniza ulterior.

Ultimele articole

Creșterea eficienței producției în Industria 4.0: Cum poți trece la nivelul următor

Industria 4.0 a transformat modul în care companiile produc, monitorizează și optimizează procesele. Digitalizarea...

Când să apelezi la servicii de curățenie externe?

Curățenia este o activitate esențială în viața de zi cu zi, indiferent că vorbim...

Skoda: O investiție sigură pe piața mașinilor la mâna a doua

Skoda a devenit, fără îndoială, un nume de referință pe piața auto, cunoscut pentru...

Cand sa deschizi conturi de economii pentru copii

Introducere: Importanța economisirii timpuriiDeschiderea unui cont de economii pentru copii este un pas crucial...

Mai multe articole similare

Creșterea eficienței producției în Industria 4.0: Cum poți trece la nivelul următor

Industria 4.0 a transformat modul în care companiile produc, monitorizează și optimizează procesele. Digitalizarea...

Când să apelezi la servicii de curățenie externe?

Curățenia este o activitate esențială în viața de zi cu zi, indiferent că vorbim...

Skoda: O investiție sigură pe piața mașinilor la mâna a doua

Skoda a devenit, fără îndoială, un nume de referință pe piața auto, cunoscut pentru...