Scrie pentru noi

AcasăFinante PersonaleAplicații de făcut bani - cele mai bune aplicații pentru a-ți suplimenta...

Aplicații de făcut bani – cele mai bune aplicații pentru a-ți suplimenta veniturile

Ultimele articole

Cum să găsești cel mai bun serviciu de închiriere auto pentru vacanța ta?

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență palpitantă, dar și destul de complexă. Una...

Patru lucruri pe care să le știți atunci când alegeți anvelopele?

Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există...

Aplicațiile de făcut bani au devenit o prezență tot mai importantă în era digitală, oferind oportunități variate pentru a câștiga bani în moduri inovatoare și convenabile. Aceste platforme mobile sau online au transformat modul în care oamenii își câștigă veniturile, oferindu-le posibilitatea de a profita de abilitățile și resursele lor pentru a obține venituri suplimentare sau chiar pentru a transforma această activitate într-o sursă principală de venit.

 Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, de la aplicații de ridesharing și freelancing la cele de investiții și jocuri online, aplicațiile de făcut bani au devenit o modalitate accesibilă pentru oameni din diverse domenii să-și atingă obiectivele financiare. 

Poți face bani cu ajutorul aplicațiilor?

Da, poți câștiga bani cu ajutorul aplicațiilor. Aplicațiile de făcut bani au devenit din ce în ce mai populare și oferă oportunități variate pentru a câștiga venituri suplimentare sau chiar pentru a obține un venit stabil. Iată câteva moduri în care poți face bani cu ajutorul aplicațiilor:

 • Aplicații de ridesharing: Dacă ai o mașină, poți lucra pentru platforme de ridesharing precum Uber sau Lyft pentru a câștiga bani conducând pasageri.
 • Freelancing: Există numeroase aplicații și platforme online precum Upwork, Freelancer și Fiverr care te conectează cu clienți în căutare de servicii precum design grafic, scriere, programare și multe altele.
 • Vânzarea de produse online: Poți utiliza aplicații precum eBay, Amazon sau Etsy pentru a vinde produse pe internet, fie că sunt produse fabricate de tine sau produse deja existente.
 • Aplicații de economisire și investiții: Există aplicații care îți permit să economisești sau să investești bani, precum Robinhood sau Acorns, care îți pot aduce câștiguri în funcție de modul în care gestionezi investițiile.
 • Aplicații de sondaje și studii de piață: Unele aplicații îți plătesc pentru a participa la sondaje sau studii de piață online și a oferi feedback asupra produselor sau serviciilor.
 • Aplicații de cashback și recompense: Folosind aplicații precum Rakuten sau Ibotta, poți obține cashback sau recompense pentru cumpărăturile tale online sau în magazin.
 • Jocuri online și competiții: Există aplicații care îți permit să câștigi bani sau premii participând la jocuri sau competiții online.
 • Aplicații de învățare și tutoriale: Dacă ai cunoștințe sau abilități într-un anumit domeniu, poți crea conținut educațional și să-l vinzi prin intermediul aplicațiilor de învățare sau să oferi servicii de tutorat online.
 • Aplicații de promovare a afacerii tale: Dacă ai o afacere mică sau un serviciu, aplicațiile de promovare online precum Instagram și Facebook pot ajuta la atragerea de clienți și creșterea veniturilor.

Aplicații de făcut bani

Aplicații de făcut bani

Sursa foto

Fiverr – Platformă similară pentru freelanceri

 • Variație de servicii: Fiverr oferă o gamă largă de servicii prestate de freelanceri, de la design grafic și scriere la dezvoltare web și marketing digital. Aici, clienții pot găsi experți într-o varietate de domenii.
 • Creare de gig-uri: Freelancerii de pe Fiverr creează „gig-uri”, adică oferte specifice de servicii, cu descrieri detaliate, prețuri și termene de livrare. Clienții pot căuta și compara diferite oferte înainte de a selecta un freelancer.
 • Evaluări și recenzii: Platforma oferă un sistem de evaluări și recenzii transparent, permițând clienților să verifice reputația și calitatea serviciilor freelancerilor înainte de a face o alegere.

Amazon Flex – Pentru livrarea de pachete Amazon

 • Livrat flexibil: Amazon Flex permite utilizatorilor să lucreze ca șoferi pentru livrarea pachetelor Amazon. Aceasta oferă flexibilitate în ceea ce privește orele de lucru și disponibilitatea.
 • Utilizare a aplicației mobile: Pentru a participa, șoferii utilizează o aplicație mobilă specială pentru a primi rute și instrucțiuni, ceea ce face procesul de livrare mai eficient și ușor de urmărit.
 • Câștiguri competitive: Amazon Flex oferă câștiguri competitive în funcție de numărul de pachete livrate și distanța parcursă. Aceasta poate fi o opțiune atractivă pentru cei care doresc să câștige bani suplimentari.

Swagbucks – Câștigă bani efectuând sondaje și alte activități online

 • Diversitatea activităților: Swagbucks oferă o varietate de modalități de a câștiga bani online, inclusiv completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri, căutarea pe internet și cumpărături online cu cashback.
 • Puncte și recompense: Utilizatorii câștigă „Swagbucks” (SB) pentru activitățile lor, iar aceste SB pot fi transformate în recompense precum carduri cadou sau bani PayPal.
 • Program de loialitate: Swagbucks oferă un program de loialitate care premiază utilizatorii activi cu bonusuri și oferte speciale, încurajându-i să revină pentru mai multe activități care le aduce câștig.

TaskRabbit – Pentru a oferi servicii locale ca freelancer

 • Diversitatea serviciilor: TaskRabbit permite furnizorilor de servicii să ofere o gamă variată de servicii locale, cum ar fi asamblarea de mobilier, curățenia casei, reparații mici, mutări, sau chiar ajutor cu sarcini zilnice precum cumpărături.
 • Platformă de intermediere: TaskRabbit servește ca intermediar între furnizorii de servicii și clienți. Utilizatorii pot posta cereri pentru servicii specifice, iar furnizorii de servicii pot licita pentru a prelua acele sarcini.
 • Recenzii și evaluări: După finalizarea unei sarcini, atât furnizorii de servicii, cât și clienții pot lăsa recenzii și evaluări, ceea ce ajută la construirea încrederii între utilizatori și la menținerea unui nivel ridicat de calitate a serviciilor.

Etsy – Pentru vânzarea produselor handmade și vintage

Etsy - Pentru vânzarea produselor handmade și vintage

Sursa foto

 • Platformă de vânzare specializată: Etsy este o platformă specializată în vânzarea de produse handmade, vintage și unice. Vânzătorii pot crea magazine online pentru a-și expune produsele unice.
 • Comunitate creativă: Etsy oferă o comunitate activă de vânzători și cumpărători pasionați de produse handmade și vintage. Aceasta poate oferi suport, sfaturi și inspirație pentru vânzători.
 • Flexibilitate în personalizare: Vânzătorii Etsy pot personaliza și gestiona aspectul și funcționalitățile magazinului lor online pentru a se potrivi cu identitatea lor de marcă.

Acorns – Pentru investiții mici și economisire automată

 • Investiții automate: Acorns oferă utilizatorilor posibilitatea de a investi sume mici de bani, rotunjind sumele cheltuite și investind restul. Acest lucru permite economisirea și investirea fără efort suplimentar.
 • Portofolii diversificate: Acorns investește banii în portofolii diversificate, care pot include acțiuni, obligațiuni și alte active, pentru a minimiza riscurile.
 • Funcții de economisire: Pe lângă investiții, Acorns oferă funcții de economisire, precum programul „Round-Up”, care aruncă banii în plus într-un cont de economii.

Robinhood – Platformă de tranzacționare de acțiuni fără comisioane

 • Tranzacționare fără comisioane: Robinhood permite utilizatorilor să cumpere și să vândă acțiuni, ETF-uri, opțiuni și criptomonede fără să plătească comisioane de tranzacționare, ceea ce îi face atractivă pentru investitorii cu buget redus.
 • Interfață prietenoasă pentru utilizatori: Platforma Robinhood oferă o interfață simplă și intuitivă, potrivită pentru începători. Utilizatorii pot urmări evoluția portofoliului lor și pot face tranzacții cu ușurință.
 • Instrumente de analiză și cercetare: Robinhood oferă instrumente de analiză, hărți și informații despre acțiuni pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii informate de investiții.

Survey Junkie – Pentru a câștiga bani completând sondaje online

 • Completarea de sondaje pentru bani: Survey Junkie oferă utilizatorilor oportunitatea de a câștiga bani completând sondaje online. Aceste sondaje pot acoperi o gamă largă de subiecte și întrebări.
 • Flexibilitate și accesibilitate: Utilizatorii pot accesa sondajele și participa la ele de pe dispozitivele lor, cum ar fi computerele sau telefoanele mobile, ceea ce oferă flexibilitate în ceea ce privește timpul și locul de lucru.
 • Recompense și plata ușoară: Câștigurile obținute din completarea sondajelor pot fi răscumpărate sub forma unor recompense precum carduri cadou sau bani PayPal.

Ibotta – Pentru obținerea de cashback din cumpărături

 • Economisire la cumpărături: Ibotta permite utilizatorilor să economisească bani atunci când fac cumpărături prin acordarea de cashback pentru anumite produse sau magazine.
 • Listă variată de produse și magazine: Utilizatorii pot găsi oferte și cashback pentru o gamă largă de produse, de la alimente la produse cosmetice și multe altele, într-o varietate de magazine.
 • Utilizare ușoară: Aplicația Ibotta este ușor de folosit. Utilizatorii scanează simplu recipisele lor pentru a obține cashback pentru produsele achiziționate.

Dosh – O altă aplicație de cashback

 • Cashback automat: Dosh oferă utilizatorilor săi cashback automat atunci când fac cumpărături la comercianții parteneri. Utilizatorii nu trebuie să activeze ofertele în prealabil sau să încarce recipise, ceea ce face procesul foarte simplu.
 • Varietate de comercianți: Dosh are o rețea extinsă de comercianți parteneri, ceea ce permite utilizatorilor să obțină cashback la o gamă diversă de cumpărături, de la restaurante și hoteluri la magazine de retail și servicii.
 • Plata ușoară: Utilizatorii pot solicita retrageri ale cashback-ului lor prin PayPal sau transfer bancar direct, ceea ce face accesarea economiilor obținute foarte simplă.

Honey – Pentru găsirea de cupoane și oferte online

 • Extensie pentru browser: Honey oferă o extensie pentru browser care ajută utilizatorii să găsească automat cupoane și oferte valabile pentru magazinele online pe care le vizitează.
 • Comparare de prețuri: Honey poate compara prețurile produselor pe diferite site-uri web pentru a ajuta utilizatorii să găsească cele mai bune oferte.
 • Program de recompense: Honey oferă un program de recompense care permite utilizatorilor să adune „monezi de miere” (Honey Gold) pentru achizițiile efectuate. Aceste monezi pot fi transformate ulterior în carduri cadou.

Airbnb – Închiriază-ți locuința sau cameră pentru oaspeți

 • Închirierea locuinței: Airbnb permite proprietarilor să închirieze locuința lor sau camere individuale către călători. Aceasta poate fi o sursă de venit suplimentar pentru gazde.
 • Flexibilitate în listare: Gazdele pot decide prețurile, disponibilitatea și regulile pentru oaspeți. Aceasta le oferă control asupra experienței de închiriere.
 • Recenzii și evaluări: Atât gazdele, cât și oaspeții pot lăsa recenzii și evaluări după fiecare închiriere, ceea ce ajută la menținerea unui mediu sigur și la construirea încrederii între părțile implicate.

Slice the Pie – Câștigă bani ascultând și recenzând muzică

 • Ascultarea și evaluarea muzicii: Slice the Pie permite utilizatorilor să asculte piese muzicale și să ofere recenzii și feedback despre acestea. Recenziile pot acoperi aspecte precum calitatea melodiilor, versurile și vocea artistului.
 • Obținerea de plată: Utilizatorii sunt plătiți în funcție de calitatea și detaliile recenziilor lor. Cu cât recenzia este mai detaliată și utilă, cu atât câștigurile pot fi mai mari.
 • Descoperirea muzicii noi: Acest serviciu poate fi o modalitate distractivă de a descoperi muzică nouă și artiști necunoscuți.

InboxDollars – Câștigă bani pentru citirea de e-mailuri, jocuri și sondaje

 • Câștiguri multiple: InboxDollars oferă mai multe modalități de a câștiga bani, inclusiv citirea de e-mailuri, jocuri online, completarea de sondaje, efectuarea de căutări și chiar achiziționarea de produse de la comercianții parteneri.
 • Program de recompense: Utilizatorii pot aduna „Dollars” (dolari) pentru activitățile lor și pot solicita plata sub forma de bani PayPal sau carduri cadou.
 • Economisire și câștiguri: InboxDollars nu oferă doar oportunități de câștig, ci și oferte de economisire prin intermediul cupoanelor și reducerilor de la comercianții parteneri.

Qmee – Pentru a câștiga bani efectuând căutări online

 • Extensie pentru browser: Qmee oferă o extensie pentru browser care afișează rezultatele căutărilor cu posibilitatea de a câștiga bani. Utilizatorii pot face căutări obișnuite pe Google, iar Qmee afișează reclame relevante care pot aduce câștiguri.
 • Câștiguri fără efort suplimentar: Utilizatorii nu trebuie să facă nimic în plus pentru a câștiga bani cu Qmee în afară de a utiliza motorul de căutare.
 • Retragere simplă a câștigurilor: Utilizatorii pot solicita retrageri ale câștigurilor lor prin PayPal sau transfer bancar direct.

Slidejoy – Câștigă bani prin utilizarea ecranului de blocare al telefonului

Slidejoy - Câștigă bani prin utilizarea ecranului de blocare al telefonului

Sursa foto

 • Utilizare a ecranului de blocare: Slidejoy este o aplicație care plasează anunțuri pe ecranul de blocare al telefonului. Utilizatorii pot câștiga bani simplu prin simpla lor utilizare a telefonului, glisând ecranul de blocare pentru a accesa anunțurile.
 • Puncte și recompense: Utilizatorii acumulează puncte pentru a folosi ecranul de blocare Slidejoy. Aceste puncte pot fi convertite în bani sau carduri cadou.
 • Pasivitate în câștiguri: Slidejoy oferă oportunitatea de a câștiga bani pasiv, deoarece nu necesită eforturi suplimentare din partea utilizatorilor în afară de a debloca telefonul.

Foap – Vânzarea fotografiilor făcute de tine

 • Platformă pentru fotografi: Foap este o platformă care le permite fotografilor amatori și profesioniști să vândă fotografiile pe care le-au făcut. Utilizatorii pot încărca fotografiile lor în aplicație și le pot oferi spre vânzare.
 • Licențierea fotografiilor: Cumpărătorii pot cumpăra drepturile de utilizare ale fotografiilor pentru diferite scopuri, cum ar fi utilizarea în campanii de marketing sau proiecte creative.
 • Plată pentru fiecare vânzare: Fotografii câștigă o parte din veniturile obținute prin vânzarea fotografiilor lor. Foap oferă o modalitate de a monetiza pasiunea pentru fotografie.

La ce să fii atent atunci când alegi aplicațiile de făcut bani?

 • Recenzii și reputație: Caută recenzii și feedback de la alți utilizatori pentru a afla dacă aplicația este de încredere și dacă alții au avut experiențe pozitive cu ea. Folosește surse de încredere, cum ar fi magazinele de aplicații sau site-urile de evaluare a aplicațiilor.
 • Politica de confidențialitate: Verifică politica de confidențialitate a aplicației pentru a înțelege cum sunt colectate, stocate și folosite datele tale personale. Asigură-te că aplicația respectă regulamentele privind protecția datelor personale.
 • Costuri și comisioane: Unele aplicații pot percepe comisioane sau taxe pentru retrageri sau transferuri de bani. Citește cu atenție termenii și condițiile pentru a înțelege costurile implicate.
 • Metode de plată: Asigură-te că aplicația oferă metode de plată care sunt convenabile pentru tine, cum ar fi PayPal sau carduri cadou.
 • Termeni și condiții: Citeste termenii și condițiile cu atenție pentru a înțelege regulile și restricțiile asociate cu utilizarea aplicației. Fii atent la cerințele minime pentru retrageri și alte detalii importante.
 • Suport pentru clienți: Verifică dacă aplicația oferă asistență sau suport pentru clienți. Este important să ai un canal de comunicare cu platforma în cazul unor probleme sau întrebări.
 • Experiența de utilizare: Testează aplicația pentru a vedea cât de ușor este de utilizat și cât de intuitivă este interfața. Aplicațiile bine concepute ar trebui să ofere o experiență plăcută pentru utilizatori.
 • Vulnerabilități și amenințări de securitate: Fii atent la posibilele amenințări de securitate sau vulnerabilități. Evită să descarci aplicații de pe surse necunoscute sau să oferi informații personale sensibile.
 • Recompense realiste: Fii sceptic în fața promisiunilor de câștiguri mari și rapide. În general, câștigurile vor fi proporționale cu efortul depus și nu ar trebui să pară prea bune pentru a fi adevărate.
 • Distribuție geografică: Unele aplicații pot fi disponibile doar în anumite țări sau regiuni. Verifică dacă aplicația este disponibilă în zona ta geografică.

Aplicațiile de făcut bani pot oferi oportunități interesante de a câștiga bani sau de a economisi, dar este esențial să abordezi aceste opțiuni cu grijă și înțelepciune. Alegerea unor aplicații legitime și de încredere este cheia pentru a evita înșelătoriile și dezamăgirile. 

Când folosești astfel de aplicații, ar trebui să fii atent la politica de confidențialitate, costuri, metode de plată și să ai așteptări realiste cu privire la câștiguri. De asemenea, este important să îți protejezi datele personale și să nu dezvălui informații sensibile. Cu cercetare și atenție, poți găsi aplicații care să te ajute să obții beneficii financiare suplimentare sau să economisești, contribuind astfel la îmbunătățirea situației tale financiare.

Ultimele articole

Cum să găsești cel mai bun serviciu de închiriere auto pentru vacanța ta?

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență palpitantă, dar și destul de complexă. Una...

Patru lucruri pe care să le știți atunci când alegeți anvelopele?

Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există...

Cum să alegi autorulota potrivită nevoilor tale       

Selectarea unei autorulote potrivite pentru aventurile tale pe drum poate fi o sarcină dificilă,...

Cum planifici bugetul personal pentru a-ți permite proceduri medicale mai costisitoare

În fața unor proceduri medicale costisitoare, planificarea bugetului devine esențială pentru asigurarea accesului la...

Mai multe articole similare

Cum să găsești cel mai bun serviciu de închiriere auto pentru vacanța ta?

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență palpitantă, dar și destul de complexă. Una...

Patru lucruri pe care să le știți atunci când alegeți anvelopele?

Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există...

Cum să alegi autorulota potrivită nevoilor tale       

Selectarea unei autorulote potrivite pentru aventurile tale pe drum poate fi o sarcină dificilă,...